Kuchařské práce, technologie 1.díl - Parta

Střední školy a odborná učiliště » Potravinářství » Parta

Cena:197.00

Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna do osmi tématických okruhů, které se zabývají významem a vývojem kuchařského řemesla, technikou předběžné úpravy potravin a technologiemi přípravy jednotlivých typů pokrmů. Učební text je doplněn ilustračními a instruktážními kresbami a barevnými fotografiemi.
Formát A4, rozsah 92 stran, čtyřbarevný tisk, vazba brožovaná. 2. vydání.